Pan Asian Stories boekenclub

A Man of Two Faces is een bijzonder boek dat tegelijk autobiografie, poëzie, geschiedenis en kritische reflectie is. Het gaat deels over de jeugd van de schrijver en opgroeien als migrant in de Verenigde Staten. Tegelijk schijnt hij zijn licht op de gewelddadige geschiedenis van de historische ontmoeting van de VS en Azië. Ook is het boek een ode aan zijn ouders. Viet Thanh Nguyen brak door met zijn roman The Sympathizer (2015), een roman noir over de Vietnamoorlog en haar nasleep. Hij won er de Pulitzer prijs mee. HBO maakte er onlangs een miniserie van. Nguyen werkt als wetenschapper en schreef eerder ook diverse essays en korte verhalen.

De avond wordt gemodereerd door historicus en schrijver Liang de Beer. De Pan Asian Stories boekenclub wordt mogelijk gemaakt door Pan Asian Collective. De bijeenkomsten vinden simultaan plaats in drie steden: Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Je bent van harte welkom om je aan te sluiten bij de community van Pan Asian Stories. De avond is in het Nederlands, het boek is verkrijgbaar in zowel het Engels als het Nederlands.

Aanmelden

De Pan Asian Stories boekenclub is een plek om samen te komen met iedereen die van lezen houdt en geïnteresseerd is in het bespreken van boeken met Pan-Aziatische onderwerpen. Meld je aan via bookclub@pac.tv o.v.v. ‘Boekenclub Den Haag 26 juni’.

Aanmelden
Spreeek - Den Haag in Debat