Partners

Dit zijn de aangesloten partners van Spreeek. Kijk op de agenda wat ze organiseren!

Amare

Amare is het centrum voor cultuur en educatie in Den Haag met concertzalen, een theater, studio’s en meer. Stichting Amare beheert het grootste cultuurgebouw van Nederland, thuisbasis voor het Residentie Orkest, Nederlands Dans Theater en het Koninklijk Conservatorium. Het biedt…

Beeld & Geluid in Den Haag

Bij mediamuseum Beeld & Geluid in Den Haag staan journalistiek en nieuwswijsheid centraal.

Bibliotheek Den Haag

De Bieb is dé plek in onze stad voor ontmoeting, persoonlijke ontwikkeling en informatie. Muziek, lezingen, debatten, workshops en nog veel meer. Je vindt het in de Bieb!

Campus Den Haag / Universiteit Leiden

Aan de Campus Den Haag, Universiteit Leiden studeren ruim 7000 studenten. Onderwijs en onderzoek sluiten nauw aan op het profiel van Den Haag. English: More than 7,000 students study at the Campus The Hague, Leiden University. Education and research closely match the profile of…

De Haagse Hogeschool / The Lighthouse

De Haagse Hogeschool is een internationaal georiënteerde kennisinstelling die kritisch denkende en continu lerende wereldburgers opleidt en daarbij samen met het werkveld innovatieve oplossingen ontwikkelt als antwoord op de kansen en uitdagingen van de toekomst.

Filmhuis Den Haag

Filmhuis Den Haag is een culturele ontmoetingsplek waar het draait om de liefde voor film.

Grand café Utopie

Grand café Utopie is een ruimte voor idealen. Een inspirerende ontmoetingsplek en broednest voor iedereen die wil werken aan een rechtvaardige en groene wereld.

Het Nationale Theater

Het Nationale Theater is een toonaangevend theaterinstituut voor jong en oud, reizend door het hele land, met voorstellingen door gevierde regisseurs en aanstormende talenten. Een theaterinstituut dat iedere bezoeker uitnodigt voor betekenisvolle ontmoetingen, kunstbeleving en…

Just Peace / The Hague Humanity Hub

Just Peace / The Hague Humanity Hub faciliteert verbindingen tussen het ecosysteem van vrede en recht, en mensen in Den Haag, om een vreedzamere en rechtvaardigere wereld op te bouwen.

Koninklijke Bibliotheek

De KB is de nationale bibliotheek van Nederland en draagt bij aan een slimmer, vaardiger en creatiever Nederland.

Literatuurmuseum / Kinderboekenmuseum

Ontdek, beleef en maak verhalen in het museum van de verbeelding.

Montesquieu Instituut

Het Montesquieu Instituut is het kenniscentrum voor parlementaire democratie en begeeft zich op het snijvlak van democratie, politiek en parlementaire besluitvorming in zowel Nederland als Europa.

Movies that Matter

Movies that Matter organiseert elk jaar een festival en vele vertoningen van spraakmakende speelfilms en documentaires die je ogen openen.

Museon-Omniversum

We gaan samen aan de slag om een duurzamere toekomst te realiseren. We inspireren elkaar, leren van elkaar en werken samen. Sluit je aan bij One Planet, een initiatief van Museon - Omniversum.

Nationaal Archief

In het Nationaal Archief vind je antwoorden op vragen over jouw leven, de geschiedenis en de samenleving.

Nieuwspoort

Nieuwspoort is het enige financieel onafhankelijke perscentrum in de wereld en ook een volstrekt onpartijdig platform voor alle meningen binnen onze democratische spelregels. Daarmee is het dé neutrale plek in het Binnenhof.

PAARD

Bij PAARD geloven we dat muziek de verbindende kracht heeft om mensen samen te brengen en een blijvende indruk te maken. In de afgelopen vijftig jaar is PAARD van klein cultureel centrum uitgegroeid tot één van de grootste poppodia van het land, met ruim 700 events en 250 duizen…

Platform STAD

Platform STAD organiseert het onafhankelijke en publiek-professionele gesprek over de stedelijke ontwikkeling en architectuur van Den Haag. Platform STAD agendeert, stelt vragen en activeert kennis.

Prinsjesfestival

Kom naar Prinsjesfestival om in gesprek te gaan over onze democratie - Jouw vrijheid, mijn vrijheid, in gesprek over grenzen.

Stroom Den Haag

Stroom Den Haag verbindt kunst en samenleving. Kunst stimuleert de verbeelding en verrijkt het denken over maatschappelijke ontwikkelingen en vraagstukken.
Spreeek - Den Haag in Debat