STAD in boek met Bianca Seekles - Voor Den Haag geschreven?!

Op 5 oktober is 'STAD in Boek' met Bianca Seekles (Lid Raad van bestuur TBI, voormalig directievoorzitter ERA Contour). Zij bespreekt het boek “Kairos, een nieuwe bevlogenheid” van Joke J. Hermsen en vertelt over haar eigen ervaringen in de praktijk. Wat is nu het beste moment – om te reflecteren, stil te staan in de wereld van bouw en ontwikkeling?

Wat is nu het beste moment – om te reflecteren, stil te staan – voor Bianca Seekles (Lid Raad van bestuur TBI, voormalig directievoorzitter ERA Contour)? Om te doen, kansen te pakken, een sprong te wagen, verandering te brengen? Wat vraagt dit aan bezieling en enthousiasme? Kairos is in de Griekse mythologie de god van de gelegenheid, het juiste moment. Bianca Seekles bespreekt het boek “Kairos, een nieuwe bevlogenheid” van Joke J. Hermsen en vertelt over haar eigen ervaringen in de praktijk. Een mix van experiment, innovatie en doorpakken vormt daarbij de leidraad.

Tijd vliegt voorbij. Wat heb je ervoor nodig het juiste moment te pakken in een wereld van de ontwikkeling en de bouw die van zoveel verschillende factoren afhankelijk is, maar ook zelf beïnvloedt? In gesprek met het publiek zoeken we vervolgens naar een Haagse vertaling.

Bianca Seekles werkt als Lid van de Raad van bestuur bij het toonaangevende TBI, een groep van techniek-, bouw- en infra-ondernemingen. Ze was tot september 2023 directievoorzitter van ontwikkelaar en bouwer ERA Contour (dochterbedrijf van TBI). Met oog voor de uitdagingen van vandaag rondom duurzaamheid en woningtekort kijkt ze naar buurtontwikkeling.

N.B. Locatie volgt i.v.m. gewijzigde datum

STAD in boek

Van woorden naar daden! Maar hoe? In 2023 organiseert Platform STAD een reeks gesprekken waarin sprekers met uitgesproken ideeën over stedelijke ontwikkeling een boek delen dat hen heeft geïnspireerd. Hoe beïnvloed dat boek hen in de eigen praktijk?

Aanmelden
Spreeek - Den Haag in Debat