PrinsjesPodcast: in gesprek met Splinter over dé politieke podcast van afgelopen jaar!

Altijd al live aanwezig willen zijn bij het maken van een politieke podcast? In Nieuwspoort kan het! Op woensdag 13 september tussen 18:00 en 20:00 gaat Splinter Chabot in gesprek met de drie genomineerden van de Prinsjes-Podcastprijs 2023. De podcastmakers blikken terug op de door hen gemaakte podcasts en het afgelopen parlementaire jaar.

Uit een recordaantal van 55 inzendingen heeft de jury van de PrinsjesPodcastprijs tien podcastafleveringen gekozen voor de longlist van de PrinsjesPodcastprijs 2023. Deze prijs wordt – samen met de PrinsjesBoekenprijs en PrinsjesFotoprijs – uitgereikt op 14 september tijdens ‘Democratie in Woord en Beeld’ in de Eerste Kamer. In de loop van augustus maakt de jury de shortlist met de drie genomineerde podcastafleveringen bekend.

De longlist (in willekeurige volgorde):

De PrinsjesPodcastprijs wordt op donderdag 14 september uitgereikt tijdens het evenement Democratie in Woord en Beeld’. In de plenaire zaal van de Eerste Kamer worden diezelfde middag de winnaars bekendgemaakt van de PrinsjesBoekenprijs en de PrinsjesFotoprijs. Democratie in Woord en Beeld maakt deel uit van hetPrinsjesfestival in Den Haag. Ieder jaar biedt het festival een programma vol feestelijke en politiek-inhoudelijke activiteiten in de week voor Prinsjesdag. De partners van Democratie in Woord en Beeld zijn Nieuwspoort, NRC en de Eerste Kamer der Staten-Generaal.

Aanmelden
Spreeek - Den Haag in Debat