Mediacollege: Mandy Woelkens

In dit mediacollege neemt Mandy Woelkens, hoofdredacteur LINDA.meiden, je mee in wat er speelt in de hoofden van generatiegenoten en Gen-Zers. Met kleurrijke verhalen probeert ze in LINDA.meiden maatschappelijke thema’s op een behapbare manier bespreekbaar te maken en weet daarmee het verschil te maken. Als geen ander herkent de hoofdredactrice wat er nodig is in de media om jezelf te kunnen en durven zijn en vertaalt zij dat in haar werk.

In dit mediacollege vertelt Mandy hoe jezelf zijn, het hebben van rolmodellen en de juiste mensen podium geven met elkaar te maken hebben. En geeft ze jou een lading TIPS en lef om je echte zelf te durven zijn en TRICKS om het verschil te maken.

Mandy Woelkens is presentator, podcast host en hoofdredacteur van LINDA.meiden. Ze maakt maatschappelijke thema’s bespreekbaar en staat voor inclusiviteit en mensen inspireren om zichzelf te zijn. In het verleden werkte Mandy als adjunct-hoofdredacteur van Cosmopolitan, bij 3FM, televisiepresentator bij Zapp Live, Keuringsdienst van Waarde en bij radiozender Q-music.

Aanmelden
Spreeek - Den Haag in Debat