De Geopolitieke Macht van Noord-Korea

In De Geopolitieke Macht van Noord Korea analyseert hoogleraar Remco Breuker de groeiende invloed van Noord-Korea op het wereldtoneel. Hoe werd Kim Jong-un de actiefste bondgenoot van Poetin? En wat staat de wereld nog te wachten nu Noord-Korea steeds invloedrijker wordt?

In zijn college duikt Breuker ook in de gevolgen voor de eigen regio. Is Kim Jong-un uit op een conflict met Zuid-Korea? En hoe kan Seoul nog rekenen op steun als Trump verkozen wordt? Op deze avond hoor je alles wat je moet weten over de groeiende invloed van Noord-Korea op de wereldpolitiek.

- Remco Breuker is hoogleraar Koreastudies aan de Universiteit Leiden en auteur van De B.V. Noord Korea en De Koreaanse Golf

- De moderator van de avond is Annette van Soest, zij is presentator en journalist voor o.a. Haagsch College

Praktische informatie:

Datum: 15 april 2024

Starttijd: 19:30 uur

Eindtijd: 21:00 uur

Reguliere tickets: €17,50 en Poorter tickets: €15,-

Chef's special: U kunt vooraf een hapje komen eten, bestel daarvoor naast uw zaalticket de Chef's Special a €16,50, dan bent u al vanaf 18.00 uur welkom in ons restaurant. De special is Thaise kip cashew, Eiernoedels, kipdijen, mais, oestersaus, lombok, koriander of de vega variant Thaise tempeh cashew vegetarisch, Eiernoedels, tempeh, mais, oestersaus, lombok, koriander.

Aanmelden
Spreeek - Den Haag in Debat