Italië Podcast LIVE

In de Italië Podcast Live nemen Eveline Rethmeier en Donatello Piras je mee naar het Italië van vandaag. En hoe kijkt de regering naar Europa en de oorlog? Welke invloed heeft de maffia nog? En kunnen wij iets leren van de Italiaanse bestrijding ervan?

In deze speciale live-editie van de Italië Podcast duiken Eveline en Donatello in de politiek en samenleving van Europa’s 3e economie. Ze gaan in gesprek met een aansprekende gast en testen de kennis van het publiek met de Grote Italië Quiz. Leer op deze avond alles wat je moet weten om de invloedrijke rol van Italië in Europa echt te begrijpen.

- Eveline Rethmeier is host van de Italië Podcast en verslaggever en (radio)presentator van EenVandaag. Eerder was ze correspondent in Italië voor o.a. RTL Nieuws, Algemeen Dagblad en Vrij Nederland

- Donatello Piras is een in Nederland geboren Italiaan en Italiëkenner. Hij is host van de Italië Podcast, dagvoorzitter en presentator bij BNR Nieuwsradio

Praktische informatie

Avond: 26 februari 2024

Starttijd: 19:30 uur

Eindtijd: 21:00 uur

Reguliere tickets: €17,50 en Poorter tickets: €15,-

Chef's special: U kunt vooraf een hapje komen eten, bestel daarvoor naast uw zaalticket de Chef's Special a €16,50, dan bent u al vanaf 18.00 uur welkom in ons restaurant. De special is: Spaghetti bolognese, tomaten salade basilicum of de vega variant Spaghetti arrabbiata, tomaten salade basilicum.

Aanmelden
Spreeek - Den Haag in Debat