Meet the Press ‘Sociale media, desinformatie, toezicht en regelgeving’

In deze editie is Alice Stollmeyer te gast. Alice is de oprichter en directeur-bestuurder van Defend Democracy, een stichting die de democratie verdedigt tegen buitenlandse, binnenlandse en technologische bedreigingen. Alice heeft een achtergrond in sociale studies van wetenschap, technologie en maatschappij. Als voormalig beleidsadviseur en digitaal strateeg houdt ze zich bezig met democratie, technologie, geopolitiek en hybride bedreigingen. Alice staat in de Politico's #Power40 top influencers. Een ranglijst van influencers die in Brussel het meest effectief de agenda bepaalt op politiek, publiek en juridisch gebied.

Alice wordt ondervraagd door Lise Witteman. Lise is de team lead van de EU-redactie van Follow the Money: Bureau Brussel. In 2021 verscheen haar boek 'Sluiproute Brussel' over de verborgen agenda die Nederlandse bewindslieden voeren in Brussel. Dit voorjaar zal haar nieuwste boek verschijnen, gebaseerd op de onderzoeken van haar redactie: over de zwakke plekken in de Europese democratie.

Uiteraard zijn uw vragen en suggesties tijdens de bijeenkomst welkom.

Praktische informatie:

Avond: 13 februari 2024

16.30 uur inloop

17.00 uur start programma

18.00 uur borrel in Foyer

Aanmelden en toegang

De toegang is gratis, wel graag vooraf aanmelden via media@denhaag.nl

Naast het aanmelden om aanwezig te zijn bij deze bijeenkomst, dient u zich nog aan te melden voor toegang tot Nieuwspoort in het Tweede Kamergebouw via deze link. Neemt u een geldig legitimatiebewijs mee?

Aanmelden
Spreeek - Den Haag in Debat