Kind talk: Positiviteit in de media

Steeds vaker wordt het nieuws als negatief ervaren en lijken negatieve verhalen de boventoon te voeren in de media. Gedurende deze bijzondere avond laat THE KIND EFFECT, beweging voor positiviteit en verbinding, verschillende interessante sprekers aan het woord. Met een diverse kijk op het nieuws en vanuit verschillende invalshoeken zullen ze verhalen delen en de vraag beantwoorden waarom positiviteit volgens hen steeds belangrijker moet worden in de media en samenleving. Want, positieve verhalen zorgen voor meer verbinding, toch? Laten we dat, jong, oud, student of professional, samen gaan uitzoeken op dinsdag 30 januari!

PROGRAMMA

19.00 - Inloop, bezoek expositie THE KIND EFFECT

19.30 - Opening - Moderator Maud

Spreker: Redacteur Milou Vollebregt - UseTheNews

Spreker: Redacteur Robbert van der Linde - NU.nl

Spreker: Klimaatoptimist Maartje Bregman - Happy Times Magazine

Paneldiscussie en Q&A tussen sprekers en publiek, met o.a. Maarten Brakema, Journalistiek leider Den Haag FM.

20.45 - Einde & borrel

THE KIND EFFECT

The Kind Effect (Kind Follows Kind Foundation) is in 2021 gelanceerd als een beweging voor positiviteit en verbinding, vormgegeven door beeldmakers van de toekomst, en wordt jaarlijks als expositie tentoongesteld.

In samenwerking met tal van MBO-opleidingen en jonge beeldmakers van de toekomst kon The Kind Effect in 2022 de eerste expositie lanceren. Momenteel is de huidige tentoonstelling in Den Haag nog te zien t/m 30 januari 2024. De expositie en de KIND Talk zijn mede mogelijk gemaakt door KPMG Nederland en Beeld & Geluid in Den Haag.

Aanmelden
Spreeek - Den Haag in Debat