Staatpraat over gegevensuitwisseling

De Staat van de Uitvoering is een jaarlijkse publicatie voor de Tweede Kamer waarin knelpunten en oplossingen voor onze publieke dienstverlening worden aangereikt.

Op 8 november vindt de Staatpraat plaats, een publiek-private bijeenkomst waarin dit keer gezocht wordt naar sleutels voor succesvolle gegevensuitwisseling. De opbrengsten gaan mee in de voorbereiding van de Staat van de Uitvoering editie 2024.

Te gast zijn o.a. Tweede Kamerlid Hind Dekker (D66), Perry van der Weyden (voormalig CIO Rijkswaterstaat), Diana Starmans (lid raad van bestuur SVB), Marc van Dijk (directeur Medmij), Mark Vermeer (directeur Digitale Overheid ministerie van BZK) en Leo van Loo (gedelegeerd bestuurder Groeipakket Vlaanderen).

Aan de hand van praktijkvoorbeelden en stellingen gaan we op zoek naar kritische succesfactoren om onze publieke dienstverlening te verbeteren. De bijeenkomst start om 17.00 uur en eindigt om 19.00 uur met een buffet en gelegenheid om na te praten.

Aanmelden kan via deze link. Naast het aanmelden om aanwezig te zijn bij deze bijeenkomst, dient u zich nog aan te melden voor toegang tot Nieuwspoort in het Tweede Kamergebouw via deze link. Neemt u een geldig legitimatiebewijs mee?

Aanmelden
Spreeek - Den Haag in Debat