Duurzame innovatie met AI – Lezing door René Bohnsack

René Bohnsack heeft een tool ontwikkeld om met regeneratieve AI innovatieve ideeën te toetsen. Deze software is niet alleen waardevol voor bedrijven, maar ook bruikbaar in het onderwijs. In ondernemerschapslessen wordt de tool bijvoorbeeld ingezet om studenten te ondersteunen bij het effectief uitvoeren van marktonderzoek. Tijdens zijn lezing op 8 november deelt René Bohnsack zijn kennis over het gebruik van AI en de rol ervan bij het creëren van duurzame businessmodellen, voor ondernemers én docenten. Daarnaast besteedt hij aandacht aan innovatietools en deelplatformen.

Programma

Aftrap door Nicole Stofberg (lector Platformeconomie)

Lezing door prof. René Bohnsack

- Introductie: businessmodelinnovatie en duurzame innovatie

- Het gebruik van AI bij de ontwikkeling van een duurzaam businessmodel

- Innovatietools: Business Model Canvas, het testen van hypothesen en cashflowplanning

- Inspirerende voorbeelden en praktische tips

Q&A met René Bohnsack onder leiding van Jacco van Uden (lector Change Management)

Netwerkborrel

Over René Bohnsack

René Bohnsack is professor voor strategie en innovatie. Hij is expert op het gebied van businessmodelinnovatie, digitale transformatie en duurzame innovatie. Hij publiceerde in toonaangevende internationale management- en innovatietijdschriften en ontving meerdere prijzen voor zijn werk. Naast zijn academische prestaties is hij succesvol ondernemer en heeft hij verschillende bedrijven opgericht, waaronder een platform voor virtuele evenementen en een e-Health bedrijf.

Voor wie?

Deze lezing is interessant voor ondernemers, docenten, docentonderzoekers en opleidingsmanagers.

Praktische informatie

De lezing vindt plaats op 8 november in de aula van De Haagse Hogeschool. Je bent welkom vanaf 14:30 uur, de lezing begint om 15:00 uur. Om 16:30 sluiten we af met een borrel in De Haagsche wens, tegenover De Haagse Hogeschool.

Aanmelden
Spreeek - Den Haag in Debat