Mensen Zeggen Dingen

Dingen zijn niksig als er geen woorden aan gegeven worden. Dat is precies wat Mensen Zeggen Dingen doet. Uitspreken, bespreekbaar maken, uitroeptekens of vraagtekens erachter plaatsen en de volgorde bepalen. Verwacht poëzie, poetry slam, proza en punchlines. Verwacht je mond vol tanden en tot je traanbuizen geroerd tijdens Mensen Zeggen Dingen. Woensdag 8 november in PAARD!

Valentijn de Heer

Valentijn is schrijver en zorgmedewerker. Hij schrijft voor Het Parool en publiceerde korte verhalen in onder andere De Optimist, Papieren Helden en Literair Nederland. Zijn debuutroman Beste mevrouw Eva verschijnt in augustus bij uitgeverij Pluim.

Danielle Zawadi

Daniëlle Zawadi schrijft proza en treedt op met spoken word. Haar verhalen gaan veelal over wat het betekent om jong te zijn in Nederland als iemand van de tweede generatie: geboren in de Democratische Republiek Congo maar opgegroeid in Nederland. Zawadi kaart onderwerpen aan die over haar bi-culturele achtergrond gaan, over vriendschap en ouder worden. Wegens haar passie voor schrijven initieerde ze een platform voor woordkunst in Den Haag: Het Zwarte Schaap.

Aanmelden
Spreeek - Den Haag in Debat