125 Years of Peace and Justice: A Live Dialogue on International Law

Discussieer live met ons mee over hoe het internationaal recht de afgelopen 125 jaar vorm heeft gegeven aan vrede en gerechtigheid!

Welkom bij een samenwerking tussen The Hague Humanity Hub en de podcast Asymmetrical Haircuts! Als onderdeel van de viering van 125 jaar Den Haag als stad van vrede en recht, presenteren we met veel plezier een dynamische 'live podcast' die diep in zal gaan op het gebied van internationaal recht en recht.

Met een scherpe focus op het betrekken van de volgende generatie wereldburgers, wil ons evenement een levendig platform bieden voor jonge studenten om deel te nemen aan kritische reflectie en dialoog naast gewaardeerde deskundige sprekers. Op basis van een breed scala aan stemmen, waaronder vertegenwoordigers van internationale rechtbanken, de academische wereld en jeugdbewegingen, proberen we veelzijdige perspectieven te bieden op de huidige uitdagingen en kansen binnen het domein van het internationaal recht.

Nu we de 125e verjaardag van Den Haag als internationaal baken van vrede en gerechtigheid herdenken, is dit evenement een goede gelegenheid om zowel de rijke geschiedenis van Den Haag te eren als de dringende problemen waar onze wereld vandaag de dag mee te maken heeft te verkennen. Door middel van prikkelende discussies en interactieve sessies willen we licht werpen op het veranderende landschap van internationaal recht en rechtspraak, en deze contextualiseren binnen het bredere verhaal van de blijvende inzet van Den Haag voor wereldwijde harmonie.

Ga met ons mee voor een onvergetelijke avond vol dialoog, ontdekking en inspiratie als we op reis gaan om het verleden, het heden en de toekomst van internationaal recht en rechtspraak te verkennen in het gewaardeerde gezelschap van visionairs en changemakers. Laten we samen de erfenis van Den Haag eren en onze toewijding herbevestigen om een meer rechtvaardige en vreedzame wereld op te bouwen voor de komende generaties.

Wil je meer weten over het 125-jarig jubileum en ben je benieuwd naar andere evenementen in dit kader? Volg dan deze link.

Programma

18:00 - 18:30 Inloop & Welkom

18:30 - 19:30 Live Podcast Opname met het team van Asymmetrical Haircuts

Netwerken & Borrel

Aanmelden
Spreeek - Den Haag in Debat