Vrijheidsweken Workshop: Cirkel van Democratie (ProDemos)

Wat is jouw mening?

Het programma 'Cirkel van Democratie' biedt jou de unieke kans om dieper in te gaan op wat democratie in Nederland inhoudt. Samen met andere deelnemers duik je in verschillende aspecten van onze democratische rechtsstaat. Je werkt in kleine groepjes aan opdrachten die je laten nadenken over de rol van de overheid, de invloed van politiek op ons dagelijks leven, en belangrijke maatschappelijke kwesties. Deze interactieve workshops zijn ontworpen om jouw begrip van en betrokkenheid bij democratische processen te vergroten.

Daarnaast daagt 'Cirkel van Democratie' je uit om je eigen standpunten te verkennen. Je wordt aangemoedigd om je mening te delen over een breed scala aan politieke onderwerpen, van milieu en onderwijs tot economie en sociale rechtvaardigheid. Deze discussies bieden een waardevolle kans om te leren van de perspectieven van anderen, je eigen inzichten te verdiepen en misschien zelfs je standpunten te heroverwegen.

Dit evenement is een uitgelezen kans om je kennis te verbreden, nieuwe mensen te ontmoeten en actief bij te dragen aan het democratische discours in ons land. Of je nu al veel weet over dit onderwerp of juist nieuwsgierig bent naar meer, 'Cirkel van Democratie' biedt voor ieder wat wils.

Deze bijeenkomst wordt met trots georganiseerd door ProDemos, het 'Huis voor Democratie en Rechtsstaat'. ProDemos is een organisatie die zich inzet voor het bevorderen van het begrip van democratische processen en het stimuleren van actieve deelname aan de politiek. Door deel te nemen aan dit evenement, draag je bij aan een sterker en meer betrokken Nederland.

Mis deze unieke kans niet om je stem te laten horen en je te verdiepen in de principes die onze samenleving vormgeven. Reserveer nu je plek voor een onvergetelijke ervaring waarin je samen met anderen de rijkdom en diversiteit van onze democratische rechtsstaat verkent. We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij 'Cirkel van Democratie'!

Reserveren

Heb je interesse in het thema democratie en wil je actief deelnemen aan een boeiende discussie hierover? Wil je meer leren over hoe de democratische processen in Nederland werken en hoe je daar zelf een bijdrage aan kunt leveren? Kom dan naar deze inspirerende ochtend/middag/avond die geheel in het teken staat van democratie.

Voor wie?

Volwassenen

Wanneer?

zaterdag 13 april, 14.00 tot 15.30 uur.

Waar?

Bibliotheek Benoordenhout, Wassenaarseweg 220, Den Haag.

Aanmelden
Spreeek - Den Haag in Debat