Smakelijke Verhalenparade: Samen Herdenken - Verhalen uit onze geschiedenis i.s.m. Haags Verhaal

Samen eten met stadsgenoten en luisteren naar persoonlijke verhalen. Stap op de carrousel en laat je over ons eiland meevoeren naar meerdere podia en keukens. Den Haag is een stad van vele culturen: tijdens deze Smakelijke Verhalenparade vertellen mensen met een Marron-, Javaanse-, Papua-, Caribische en Hindoestaanse culturele achtergrond verhalen die ze van hun (voor)ouders hebben meegekregen. Deze bijzondere verhalen worden aangevuld door artiesten. Ook is er een heerlijk hapje uit de keuken van de verteller. Het zijn verhalen uit ons koloniaal- en slavernijverleden, die samenkomen in het herdenkingsjaar Slavernijverleden in het Zuiderparktheater.

Wat kun je verwachten?
Als gast van deze avond word je over één van vijf groepen verdeeld. Per gang wandel je met je groep langs een restaurantje waar je een gerechtje geserveerd krijgt. In ieder restaurantje worden persoonlijke verhalen verteld en tussen de gangen van dit bijzondere diner door zijn er troubadours, spokenword artiesten en musici die je van de ene naar het andere restaurantje begeleiden.

Entree is €11,- p.p. incl. servicekosten en t.z.t. te reserveren via zuiderparktheater.nl. Deze prijs is inclusief 5 gerechtjes (vegetarisch is aanwezig) en de optredens. Drankjes zijn aan de bar te koop. Dieetwensen kunt u na het bestellen van tickets doorgeven via info@zuiderparktheater.nl.

Georganiseerd door: het Zuiderparktheater & Haags Verhaal

Aanmelden
Spreeek - Den Haag in Debat